Marieke Klat

Ik stel me graag even aan u voor!

mariekeMijn naam is Marieke Klat. ik ben in 2014 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste niveau 4. Een prachtige opleiding waar je veel praktijkervaring opdoet. Het omgaan met mensen en ze relaxed en zelfverzekerd, na een behandeling, naar huis laten gaan geeft mij veel voldoening. Het is leuk om samen met de cliënt op zoek te gaan naar producten die het beste met huid en cliënt matchen, en je merkt hoe bij een gezichtsmassage de stress van iemand afvalt.

Omdat ik het tijdens de opleiding zo leuk vond om massage's te geven, besloot ik om als vervolgopleiding fysiotherapie te kiezen. Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond in 2019 en werk 4 dagen als fysiotherapeut in een praktijk in Emmen. Ik merk, ook hiermee, dat ik het prettig vind om zorg te geven aan patiënten.
Tijdens kerst 2015 heb ik al mijn collega’s van Mondzorg Drenthe een behandeling gegeven. Daarmee was de eerste samenwerking met deze praktijk een feit. Daarna moest de praktijk aangepast worden om een schoonheidssalon te huisvesten. Ook dat is naar volle tevredenheid afgesloten.
U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, zoals epileren, harsen, en verven. Maar ook voor uitgebreide wellness-behandelingen.
Verzorging van uw nagels kunt u ook bij mij laten doen.

Voor de cosmeticaproducten is mijn keuze gevallen op het internationale merk Cenzaa. Cenzaa noemt de producten zelf ‘cosmedisch’ omdat wellness, huidverbetering en huidtherapie gecombineerd aan bod komen.

Wilt u een afspraak maken dan kunt u dit online doen of neemt u contact op met mij via telefoonnummer 06-24882170.

Tot ziens,

Marieke Klat