Marieke Klat

marieke
Ik stel me graag even aan u voor!

Mijn naam is Marieke Klat. ik ben in 2014 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste niveau 4. Een prachtige opleiding waar je veel praktijkervaring opdoet. Het omgaan met mensen en ze relaxed en zelfverzekerd,na een behandeling, naar huis laten gaan geeft mij veel voldoening. Het is leuk om samen met de cliënt op zoek te gaan naar producten die het beste met huid en cliënt matchen, en je merkt hoe bij een gezichtsmassage de stress van iemand afvalt.

Omdat ik het tijdens de opleiding zo leuk vond om massage's te geven, besloot ik om als vervolgopleiding fysiotherapie te kiezen. Inmiddels zit ik in het tweede jaar van deze opleiding. Ik merk, ook nu weer, dat ik het prettig vind om zorg te geven aan patiënten.
Rond kerst heb ik al mijn collega’s van Mondzorg Midden Drenthe een behandeling gegeven. Daarmee was de eerste samenwerking met deze praktijk een feit. Daarna moest de praktijk aangepast worden om een schoonheidssalon te huisvesten. Ook dat is naar volle tevredenheid afgesloten.
U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, zoals epileren, harsen, en verven. Maar ook voor uitgebreide wellness-behandelingen.
Verzorging van uw nagels kunt u ook bij mij laten doen.

Voor de cosmeticaproducten is mijn keuze gevallen op het internationale merk Cenzaa. Cenzaa noemt de producten zelf ‘cosmedisch’ omdat wellness, huidverbetering en huidtherapie gecombineerd aan bod komen.

Wilt u een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met de receptie van MMD Beilen op 0593-541950. U mag mij ook direct bellen op 06-24882170.

Tot ziens,

Marieke Klat